2n Congrés d'Artesania
Centre d'Artesania de Catalunya   |    Maig 2021   |    Identitat visual
El Congrés professional d'Artesania celebra la seva segona edició dedicada aquest any al Turisme Creatiu, sota el lema "Welcome: del souvenir a l'experiència". 
La nostra proposta per la imatge gràfica de tot el congrés es basa en la peça artística com a eix central i motor de l'impuls creatiu. Els tòtems que contenen la informació de les diferents xerrades, ponències i taules rodones s'apilen dins de la pàgina formant una mena d'escultura. Un homenatge a la feina dels artesans i creadors locals que dia a dia impulsen la nostra cultura artesana i artística. 
Però aquesta escultura canvia, es modifica, està en constant evolució per trobar l'equilibri i fer lloc a l'energia creativa de cadascú. Per això, hem volgut que l'animació mostrés aquest ball entre els uns i els altres. L'artesania i la creació local creix quan treballen junts. 
La gamma de colors escollida amb dos tons càlids i un verd lleuger vol transmetre també el paper del treball en equip i a la vegada la individualitat de cada professional. Una combinació a voltes complicada, però que quan s'ajusta adequadament potser molt harmoniosa.
Back to Top