Antoni Muntades: Reflexiones sobre la metodologia del proyecto 
Antoni Muntades, La Escocesa    |    Disseny editorial    |    Maig 2019
El text que recull aquesta publicació prové de la lliçó inaugural del Laboratori di Art Visive que va impartir Antoni Muntadas, artista visual, al gener del 2013 com a part del Màster en Teatre i Arts Visuals de la Universitat de Venècia Iuav. 
La Escocesa, Fàbrica oberta de creació analògica, va convidar en 2018 a Antoni Muntadas a impartir un taller sobre la metodologia del projecte, dirigit als artistes i projectes que es trobaven en residència durant aquest període. Dels resultats d'aquesta jornada es va detectar la importància de fer aquesta publicació, inèdita fins avui en llengua castellana, amb la intenció de proporcionar als artistes hispanoparlants una eina fonamental des de la qual obrir interrogants útils per a la construcció de marcs metodològics propis per al desenvolupament dels seus projectes específics. 
El disseny de la pàgina manté una estètica senzilla, mostrant el caràcter rigurós de la publicació. És dona especial importància a les preguntes metodològiques, obra de Muntades, que van intercalant-se entre el text i serveixen de guia per a l'espectador. S'han imprès 300 exemplars amb risografia a La Escocesa. Hem realitzat el disseny de la publicació i participat en el resultat final, prenent partit del procès de impressió. 
Back to Top