Som un estudi de disseny barceloní creat per ajudar a persones i empreses a comunicar-se gràficament de manera creativa i efectiva. 
De fet, ens agrada sentir que formem part dels nostres projectes.  Fugim d’un disseny superficial i buit, treballant cada proposta sota un concepte i amb criteri propi.
Escoltem.
El client forma part del procés creatiu. Barregem coneixements, inquietuds i experiència en unes dinàmiques que ens estimulen i generen empatia per assolir els millors resultats. 
Pensem.
El nostre procés creatiu passa per desenvolupar imatges, símbols i conceptes narratius a partir dels valors de cada projecte, fins a obtenir solucions diferenciades a través d’un llenguatge visual modern i funcional.
Actuem.
Primer escoltem, després pensem i finalment actuem. L’execució és tant o més important que la idea, una bona execució, deixa veure una bona idea.
Laia Guarro
Vaig néixer a Barcelona al 1979. Encara faltaven uns quants anys perquè s’estrenés Ghost, però de petita ja volia ser escultora i artista. Es veu que Demi Moore em va copiar la idea, però no em va importar perquè l’olor de fusta que sentia cada dia en el negoci familiar em va fer canviar d’idea. No sé si tant vernís em va afectar, però em vaig posar a estudiar conjuntament Enginyeria Tècnica en Disseny Industrial i Disseny Industrial a l’escola Elisava i tot això mentre treballava a la fàbrica de mobles de la meva família. Començava una constant a la meva vida: molt disseny i molta son.
Després d’acabar els estudis, vaig començar la meva carrera professional en diferents estudis de Barcelona i Milà: GTP arquitectos e Ingenieros, Disseny entre 4 Parets, Torres Decoració, Studio Marco Piva i Conte Oggioni Partners. Pa amb tomàquet i pizza per adonar-me que havia arribat el moment d’involucrar-me en un projecte que tingués un sabor més propi.
Va ser a Itàlia on vaig conèixer al Francesco i junts ens vam mudar a Barcelona al 2008 per crear la-nevera, el nostre propi estudi-taller multidisciplinari on sobretot vam treballar la comunicació visual i l’arquitectura efímera. A la-nevera tot era fresc, no hi havia res caducat, i com que amb la gent de Fragmento Studio compartíem aquest mateix esperit trencador, vam ajuntar els nostres camins per crear Creative Affairs al 2010.
Han passat vuit anys des d’aquella primera experiència pel meu compte i, en aquest moment, decideixo fer el pas definitiu per construir el meu estudi. Treballar per un altre, avançar amb socis per, finalment, liderar el meu propi projecte, rodejada dels col·laboradors més dinàmics que he anat coneixent durant el camí. Aquesta ha estat la meva evolució natural per afrontar inquietuds creatives cada cop més grans.
Ciutats, companys i projectes, tot tipus de noms que m’han modelat com les escultures que somiava fer de petita, quan només era el que torno a ser ara, la Laia.
Cristina Carrero
Sóc del 1994, millennial, i amant dels gats. Miop des de petita, però amb passió per la cultura visual. Vaig estudiar disseny gràfic a l'escola Serra i Abella. Després de 4 anys de projectes, em va néixer la curiositat per la il·lustració i vaig fer un curs a l'escola VISIONS de Barcelona. Sóc com Tòquio, una dona entre dos mons: el digital i l'analògic. He guanyat dos premis: el primer premi 'Acento G' de la revista gráffica i el premi especial compromís social del Col·legi de dissenyadors gràfics de Catalunya.
Alba Moreno
Vaig néixer l'abril del 1998. Interessada en el món creatiu des de ben petita, vaig decidir estudiar disseny gràfic a l'escola Serra i Abella, on em vaig enamorar de dues disciplines que alhora tenen molt i res a veure: els materials i el disseny editorial. En acabar la carrera, vaig cursar el taller de biomaterials de l'Escola Massana, i és que sóc una apassionada de la flora i la fauna, i dels recursos que aquesta ens brinda.
Lisa Reynaud
Vaig néixer a França l'any 2000 i estic estudiant disseny gràfic a l'escola superior de disseny de Marsella, però em va prendre molt de temps trobar aquest camí. Després d'estudiar un grau per ser mestre, vaig entendre que allò que realment volia fer estava sota els meus ulls des que era una nena. Soc molt observadora per naturalesa, els detalls sempre han estat extremadament importants per a mi. M'agrada parar atenció a l'harmonia de cada element i donar-los sentit em sembla fonamental. Això és el que volia implementar a la meva feina. Aleshores vaig canviar de rumb i vaig seguir el del disseny gràfic, la qual cosa m'ha permès florir.
Han passat per l'estudi
Júlia Rocabert
Sara Sala
Clara García
Mikel Tristan
Clara Faner

Adriana Pons
Olga Segura
Paula Castel


Premis
Laus Bronce 2022, categoria Llibre complet per Anònims
Laus Plata 2019, categoria Llibre complet per Opticks

Laus Bronze 2018, categoria Llibre complet per Principia
Laus Bronze 2012, categoria Revista completa per Panenka
Laus Bronze 2012, categoria Element auto-promocional pel Cartell del Salone Satellite 2011
Ñh9 Plata 2012, categoria Números especials: La Antiguía de la Eurocopa 2012 per Panenka
Finalista a Urban Square/vol.2 (O-cults), amb el projecte Hocamp, amb l’equip CreativeAffairs

Media
Así es la campaña para el 25N del Ayuntamiento de Barcelona diseñada por Laia Guarro publicat a la revista Graffica ''Diseño social''. Novembre 2022
Entrevista a Laia Guarro revista «Las revistas crean lectores fieles, al igual que una serie» publicat a la revista Graffica ''Diseño editorial''. Novembre 2021
Entrevista a Laia Guarro Posar en joc l’objecte. La màcula, Abril 2021
Programa Helvètica Disseny editorial RTVE
Entrevista a Laia Guarro dia mundial del disseny gràfic, publicat per la revista Graffica, Abril 2019
Entrevista a Laia Guarro dia de la dona, publicat per la revista Graffica, Març 2019

Article sobre el llibre Alexander von Humboldt a la revista digital Wired, Octubre 2018
Article a la revista Experimenta sobre el projecte del llibre Humboldt Ilustración científica: Kronecker Wallis edita los viajes de Alexander von Humboldt
Article a la web It's nice that, del llibre Alexander von Humboldt
Article a la web It's nice that, del llibre Euclid's elements of geometry
Entrevista a Laia Guarro en el dia mundial del disseny gràfic, publicat per la revista Graffica, Abril 2018
Entrevista a Laia Guarro, publicat per la revista Graffica, Febrer 2018
Publicació a Fedrigoni Club del projecte personal Llibretes Marineres sota el nom “La inspiración existe”

Entrevista a la secció “ens inspira” a la revista Time Out del mes de novembre de 2016
Publicació de la revista Panenka a Designing News de Francesco Franchi de l’editorial Gestalten
Publicació de la revista Panenka a ÑH9, Lo Mejor del Diseño Periodístico España&Portugal 2012
Publicació del projecte Pack promocional per a l’exposició de CreativeAffairs en Salone Satellite 2011 a Sensation Themme promo & Campaign
Publicació del catàleg d’Hemostasia de Grifols International a Format firts vol.3/Global Excellent Layout Design
Publicació de la memòria Anual 2010 de la Fundació Víctor Grífols i Lucas a Format firts vol.3/Global Excellent Layout Design
Publicació del event Behance Portfolio Review 2012 a la Fàbrica Moritz de Barcelona al TimeOut

Conferències
Escola Massana  2013, Conferència sobre la trajectòria professional de l’estudi CreativeAffairs amb Francesco Cusumano, Elena Casanova i Roman Bianco
Behance Portfolio Review 2012 amb CreativeAffairs, Micro ponencies de diferents artistes, dissenyadors i creadors per mostrar el talent de diferents disciplines, Fàbrica Mortitz, Barcelona

Clients
ACCIO (Ajuntament de Barcelona)
Ajuntament de Barcelona
Ajuntament de Sant Just Desvern
Ajuntament Sant Joan Despí
Ajuntament de Tavernes de la Valldigna
Bohodot Barcelona

CaixaForum  
CCOC
(Cambra Oficial de Contractistes d’Obres de Catalunya)
Centre d‘Arts Santa Mònica
Centre d’Artesania de Cataluna
Centre LGTBI de Barcelona

Comsa Corporación 
Col·legi de Periodistes de Catalunya
Consell de la informació de Catalunya 
Editorial ContraEdiciones 
Editorial Difusión 
Editorial Herder
Editorial KroneckerWallis 
FECEC
(Federació de Cooperatives d’Ensenyament de Catalunya)
Foment del Treball Nacional
Fundació Catalunya - La Pedrera

Fundació Consell de la Informació de Catalunya 
Fundació Probitas 
Fundació Víctor Grífols i Lucas
Gremi de Recuperadors de Catalunya 
Grifols International
Il·lustre Col·legi d’Advocats de Barcelona 
La Escocesa
(Centre de creació analògica)
Madremente 
Panenka Magazine
PEMB
(Pla Estratègic Metropolià de Barcelona)
Raeecicla
Recircula 
Retorna 
Sotheby’s International Realty 
UAB
(Universitat Autònoma de Catalunya)
UNICEF Comitè Catalunya 
UNU
(United Nations University) 
UOC
(Universitat Oberta de Catalunya)
Fotografia: Olga Segura
Contacta amb nosaltres,
hola(at)laiaguarro.com
+34 930 153 464 

Ens trobaràs a
Argentona 22, local, Barcelona

Back to Top