Dones*: juntes i diverses
Centre LGTBI de Barcelona   |   Campanya gràfica   |   Abril 2021
Cada 26 d'abril se celebra el Dia de la Visibilitat Lèsbica i des de l'estudi hem creat la imatge gràfica del cicle d'activitats "Dones*: Juntes i diverses" que el Centre LGTBI de Barcelona durà a terme des d'abril fins a juliol.
La proposta vol fer visible la diversitat i pluralitat de totes les dones lesbianes, transsexuals, bisexuals i altres identitats a través de la composició de figures humanes diverses. Per plasmar-ho hem utilitzat formes geomètriques comunes que recorden el cos humà (com el cap, el cos i les cames) i les hem combinat transmeten la diversitat i riquesa real de totes aquestes dones.
Emfatitzar la diversitat d'opinió, cultural, de caràcter, de formes de ser, de formes d'estimar, de formes del cos... és un dels objectius del Centre LGTBI de Barcelona per acabar amb les violències que segueix patint aquest col·lectiu per raó de gènere o orientació sexual. Teniem molt clar que la identitat visual del projecte s'hauria d’adaptar als diferents suports i formats necessaris.
Per això vàrem optar per obrir pas al text informatiu i als espais en blanc enmig les figures humanes, aconseguint moviment i espais de reflexió entre la multitud. L’animació que hem creat vol donar veu a les dones que dia a dia posen en marxa aquesta lluita i transmetre el dinamisme de l’activisme constant i viu.
Back to Top