Little Pretty Pocket Book
Frobooks   |   Direcció editorial   |   Març 2020
Little Pretty Pocket Book, va ser el primer llibre infantil de la història. Escrit per Jonh Newbery a 1744, conté rimes per a cadascuna de les lletres de l'alfabet, històries il·lustrades i jocs. En la part superior de cadascuna de les pàgines hi ha una lletra de l'alfabet, sota la qual apareix una il·lustració de l'activitat, un vers descriptiu i un petit vers amb una lliçó de moral. El llibre també és conegut per contenir el primer ús documentat de la paraula "beisbol". 
Actualitzem aquest llibre històric amb la proposta d'una edició molt especial, amb materials de qualitat i passió pel detall. Un disseny modern sense perdre el caràcter original. La coberta recorda als llibres antics, però en aquest cas, creem el característic marc amb el títol del llibre. El disseny de les pàgines interiors es canviant; els elements es disposen de diverses formes per trencar amb la monotonia. 
Sempre combinant elements antics amb un disseny modern, aconseguim un llibre sense precedents: on el color daurat, apareix en la totalitat del llibre. Un llibre de col·lecció, històric i únic. 
El podeu trobar en la campanya de Kickstarter.
Back to Top