Més Arquitectura
Més Arquitectura   |   Maig 2021   |    Identitat visual
Mireia Martín és més, és una arquitectura amb més consciència, més valor social i més senzillesa. Però també és una arquitectura lliure de tot allò que sobra.
A la identitat gràfica de la Mireia Martín hem volgut anar a l'essència de la seva feina i hem escollit pel seu logotip una tipografia, Canela, que ens dóna l'oportunitat d'eliminar de les lletres els elements que no són necessaris per a la lectura i deixar al descobert tota la resta.
Per altra banda, la realitat polièdrica de la Mireia Martín necessitava una gamma cromàtica basada en 6 colors càlids, propers i acollidors que simbolitzen les 6 àrees de la seva identitat. Aquests colors deriven en 6 trames diferents en formes geomètriques i lineals. Ordre i síntesis al servei de l’arquitectura i la seva funcionalitat.
Les icones que hem creat són un pas més en la personalització dels serveis de la Mireia Martín i la seva proximitat amb els clients. Cada icona simbolitza un projecte, amb les seves necessitats i els seus valors. I la Mireia ho té sempre present. Per això la seva identitat gràfica muta i es transforma.

Back to Top