Nàdia Puig
Nàdia Puig   |   Identitat visual   |    Setembre 2021
Nàdia Puig, direcció de comunicació i creació de continguts digitals des de la professionalitat i la proximitat.
La identitat corporativa de Nàdia Puig transmet dos valors importants de la seva feina: el rigor i la professionalitat en tots els seus projectes i la proximitat i la calidesa del seu tracte amb els clients.
Hem transmès aquesta dualitat en tot el contingut textual i visual de la seva identitat. El minimalisme tipogràfic, la composició estructurada i l'ús monocromàtic del blanc i negre ens remeten al seu vessant més professional. Mentre que les composicions visuals dinàmiques i el gest manual respiren proximitat.
Els adhesius ens serveixen com a recurs físic per emfatitzar aquesta dualitat i plasmar el món digital. Per una banda el logotip de la Nàdia funciona visualment com un adhesiu: el nom dins d’una caixa, la posició inclinada com si algú ho hagués posat manualment o a l’atzar i la baseline del logo en la mateixa línia. Tot pensat per transmetre un toc informal en la seva marca.
La identitat treballa amb dues tipografies: la Druk Condensed, amb un pes considerable per destacats i titulars, i l’Helvètica, per textos base més neutrals. Totes dues s’articulen sempre en majúscules per crear impacte i donar major protagonisme al rigor professional.
L’ús de la gamma cromàtica en blanc i negre trenca amb les tonalitats de colors vius dels adhesius que ofereixen informació addicional i varietat de recursos gràfics de la marca, a través de les icones de la tipografia Wingdings.
Back to Top