Teatre i somnis
Fundació La Pedrera   |   Gràfica   |   Juliol 2021
Teatre i Somnis i les eines de les arts escèniques per imaginar el futurs dels joves.
La Fundació Catalunya La Pedrera ens va encarregar la imatge gràfica del projecte Teatre i Somnis, una experiència alegre i sincera perquè els infants i joves de 10-14 anys puguin imaginar el seu futur i diferents versions de com pot arribar a ser. Per fer-ho les arts escèniques es converteixen en l'eina central de treball, i per nosaltres també.
Per això la nostra proposta, alhora que alegre, directe, imaginativa i fàcil d'entendre per tota la família, uneix realitat i imaginació, creant una criatura inexistent que motivi a la reflexió.
Els "Cadàvers Exquisits" amb el que de petits jugàvem creant animals o personatges impossibles ens ha servit d'inspiració, i gràcies a la il·lustració poder unir aquests dos mons. Això doncs els personatges senzills i moderns, creats de forma vectorial, agafen tot el protagonisme, ja que ens remeten ràpidament a l'experiència que viuran els infants i joves que visitin Teatre i Somnis.
La imatge gràfica de la proposta és versatil i s'adapta a tots els formats digitals i impresos, ens els quals es dona a conèixer la formació. A més a més el seu missatge és clar i transmet l'optimisme, l'alegria i la versatilitat del "tot està per fer" i "tot es pot". Per aconseguir-ho vàrem donem protagonisme a una gamma cromàtica molt àmplia i lleugerament dessaturada.
El gif animat que hem creat per la difusió ens acosta a l'arrel de la proposta formativa: Imaginar-ho és el primer pas per aconseguir-ho!
Back to Top