Els Marxants donen més
Assocació de Marxants, PIMEComerç, Recircula   |   Identitat visual   |    Desembre 2020
Amb aquesta campanya es vol recompensar el compromís mediambiental dels i les clients i clientes dels Marxants. Als països del món on les llaunes, les ampolles i els brics es poden tornar a la tenda es recuperen gairebé el 100% d’aquests envasos, evitant així que acabin abandonats als carrers, boscos o platges. Els Marxants aposten per que aquesta eina arribi com més aviat millor a Catalunya, on cada dia es perden més de 5 milions d’envasos de begudes. I és per això impulsen aquesta acció, per promoure un canvi mentre premien el compromís sostenible de la ciutadania. 
Com? Portant els envasos d’aigua, refrescs, sucs i cervesa a la màquina de retorn d’envasos automàtic. A canvi els participants aconsegueixen 5 cèntims de descompte en totes les nostres parades per cada llauna, ampolla o bric.
Hem plantejat una gràfica popular i molt propera, com els Marxants, sempre a peu de carrer, amb les persones. Plena d'elements tradicionals que trobem en les parades dels Marxants: fruita, formatge, calçat tradicional, peces de fang... Tot il·lustrat amb un llenguatge senzill i pla, sense artificis. I ple de color, per destacar i enlluernar el carrer.
La construcció reticulada de la gràfica ens permet aplicar-la a un munt d'aplicacions diferents. Des de la màquina de retorn d'envasos, el remolc fins a la difusió feta a xarxes socials.
Back to Top