Els Marxants donen més
Assocació de Marxants, PIMEComerç, Recircula   |   Identitat visual   |    Desembre 2020
Catalunya perd cada dia més de cinc milions d’envasos que van a parar abandonats als carrers, als boscos o a les platges. Evitar-ho, però, és possible. De fet, hi ha països on les llaunes i els brics es poden tornar i se’n recuperen gairebé la seva totalitat.
 Aquest gest, el de promoure el canvi i avançar cap a una societat més sostenible, és el que sosté la campanya de l’Associació dels Marxants de les comarques gironines. Sigui on sigui que tinguin parada els Marxants, els clients i clientes poden portar els envasos utilitats d’aigua, refrescs, sucs o altres begudes a la màquina de retorn i a canvi aconsegueixen 5 cèntims de descompte a bescanviar en les seves parades. 
Per a aquesta campanya, hem dissenyat una gràfica popular, propera, plena de color i sense artificis. Com els Marxants. I són els elements tradicionals que podem trobar a les seves parades: la fruita, el formatge, la ceràmica, o el calçat tradicional... els que destaquem en totes les creativitats i ens transporten al seu imaginari. A més, la construcció reticulada de la gràfica fa que sigui molt versàtil: tant la podem adaptar en els diversos tipus d’elements de carrer com ara a la màquina de retorn d’envasos, el remolc o les parades, com en les aplicacions de comunicació: fulletons, tríptics o a les xarxes socials.
Back to Top