Illustrating nature de Alexander Von Humboldt
Kronecker Wallis    |    Disseny editorial    |    Novembre 2017
El món a través dels ulls d'Alexander Von Humboldt.Alexander Von Humboldt va ser un explorador, naturalista i geògraf alemany. El seu somni era viatjar per investigar el món que ens envolta, i després de la mort dels seus pares, va heretar els diners suficients per a realitzar el seu somni.
El llibre és una recopilació de més de 300 il·lustracions que va realitzar Humboldt en els seus viatges.  A través de papers de diferents formats, textures i colors, podem acompanyar a Humboldt en el seu recorregut. Trobarem il·lustracions de flora, fauna, geografia, apunts… Una visió única del món.
El concepte que guia el projecte, és el fet de convertir el llibre, en un museu. Aquest està dividit en diverses seccions, que ens marquen un recorregut, una història, i on les il·lustracions, són les peces d’art.
S’ha escollit una gamma de colors natural i discreta, que acompanya i converteix en protagonista les seves il·lustracions. Per tal de llençar la campanya, s’ha dissenyat una llibreta de viatge. Jugant amb els papers, les textures i les gomes; pretén recordar-nos a les llibretes de viatges, plenes d’apunts i notes, que s’utilitzaven en la investigació.
Més que mai, la necessitat de poder gaudir d’un llibre físic pot acostar-nos a allò que Humboldt va poder sentir quan tocava la textura d’una fulla al mig de la jungla o olorar la terra mullada del bosc.
Back to Top