La Escocesa
La Escocesa    |    Identitat visual    |    Juliol 2017
La Escocesa és una fàbrica de creació analògica, que forma part del grup de ‘fàbriques de creació’ de l’Ajuntament de Barcelona. Un punt de trobada entre artistes residents i gent del barri. La Escocesa vol obrir-se, ser un espai d’experimentació, autogestionat, pel desenvolupament creatiu de la ciutat.
La fàbrica obre les portes del seu espai a la creació artística analògica, reivindica la llibertat i impulsa l’experimentació.
El projecte de la identitat convida als artistes residents a intervenir sobre la seva marca fent una aportació personal i singular, obtenint com a resultat una marca itinerant i oberta a la participació. Les intervencions, a través d’un traç manual, simbolitzen el gest de llibertat en la creació i l’experimentació. Es pren com a referència formal la planta d’ús actual i futura de La Escocesa. El resultat és una identitat flexible, co-creada amb els artistes residents.
El mateix concepte es repeteix en les diferents aplicacions de la identitat. Es proporcionen uns models de cartells, on els artistes poden intervenir d’una forma lliure i personal.
Els següents artistes han intervingut en el logotip:
Carmen de Ayora, Juan Antonio Cerezuela, Valentina y Carlos y Yisa
Fotos: Olga Segura
Back to Top