Llibretes nadalenques
Auto-projecte   |    Gràfica    |    Decembre 2016
Per nadal, qui res no estrena, res no val!
Aquest any, l’estudi es llença en una nova aventura. Es tracta de fer coses boniques, coses farcides de colors i amb formes geomètriques. Coses fetes a mà i de producció artesanal amb una edició limitada, com aquest pack de dos llibretes amb un estampat geomètric dissenyat a partir del nostre triangle identitari com a mòdul base. L’estampat final ens recorda els jerseis típics de nadal. ¡Visca el nadal i visca els colors! 
Color menta o color rosa, clar. Amb quin et quedes? Una combinació de colors molt adient per començar una història, per fer dibuixos mentres viatges o per escriure la llista de regals de nadal.
Per aconseguir aquest colors tant lluminosos sobre paper kraft s’ha optat per la tècnica d’estampació en serigrafia. Darrera d’aquesta tècnica d’impressió hi ha un treball molt fi i minuciós degut a la complexitat del disseny geomètric.
El paper de les pàgines interiors és de la firma d’Antalis, el Forest y el Tropic de la gama #coloraction de 80grs. Aquest paper està certificat amb el segell FSC, cosa que vol dir que prové d’una gestió forestal responsable.
Back to Top