Pim Pam Deco
Pim Pam Deco   |   Identitat visual   |   Desembre 2021
La identitat corporativa de Pim Pam Deco, inspirada en el mític videojoc Tetris, transmet el seu esperit digital i clicable, alhora que l’adaptabilitat i la rapidesa dels seus serveis.
El sistema modular que disposa el logotip permet la mobilitat dels elements dins d’una retícula proporcional, canviant així la composició segons les necessitats; de la mateixa manera que ho fa Pim Pam Deco en cada situació. 

Les formes simples i una constant imatge neta i clara del logo inspira la senzillesa, claredat i professionalitat del servei. El fet que les diferents composicions que permet el logo es facin amb un llenguatge simbòlic universal contribueix a donar un toc informal i proper a la proposta. Com que el logo disposa de recursos gràfics basats en l'àmbit digital i el disseny d’interiors, i aquestes icones a més a més es poden fer més grans i més petits, les aplicacions que proporciona el logo són gairebé infinites. 

La tipografia Akkurat, en majúscules quan es fa servir com a recurs gràfic i en format estàndard per la resta de textos, acaba d’arrodonir les possibilitats adaptatives del logotip. 

El color ajuda a transmetre la professionalitat i la creativitat a través del contrast entre el blanc i el negre, com a colors neutres, i l’energia del verd i el groc. 

Fotografia de Inside Weather i Minh Pham.
Proposta de projecte
Back to Top